mani_back_img
Nieuws
 • 17 mei 2019

  De nieuwe editie van het Noordrand-magazine is uit!

  lees meer

 • 26 februari 2018

  Volop natuur aan noordrand stad

  lees meer

 • 30

  Officiëlle opening belevenisboerderij Schieveen

  lees meer

 • 3 november 2017

  Nieuwsbrief Noordrand oktober/november 2017

  lees meer


Kenniscafé Recreatie & Toerisme

Op 7 oktober start een nieuwe reeks van het Kenniscafé Recreatie & Toerisme. Het Kenniscafé is een laagdrempelig netwerk- en kennisplatform voor ondernemers, groene organisaties, onderwijs en overheid in Hof van Delfland. Het geeft inspiratie en zorgt voor kennisontwikkeling, waarbij aandacht voor de versterking van de toeristische en recreatieve sector in de groene regio voorop staat.

Het komende Kenniscafé is vooral gericht op recreatieve ondernemers uit de verschillende gemeentes van Hof van Delfland. Het staat geheel in het teken van kennismaking, netwerken en ideeën genereren. Na de aftrap van een inspirerende spreker, volgen er speeddates om in korte tijd ervaringen uit te wisselen.

Het Kenniscafé wordt vier keer per jaar georganiseerd door Lentiz onderwijsgroep, gemeente Midden-Delfland en het programmabureau Hof van Delfland. Dit jaar sluit ook Streekpromotie Westland aan bij de organisatie.

Bent u een recreatieve ondernemer  die verbinding zoekt met het groene landschap, meldt u dan nu aan via kenniscafe-mdl@lentiz.nl

news- kenniscafe 7 oktober