mani_back_img
Nieuws
 • 17 mei 2019

  De nieuwe editie van het Noordrand-magazine is uit!

  lees meer

 • 26 februari 2018

  Volop natuur aan noordrand stad

  lees meer

 • 30

  Officiëlle opening belevenisboerderij Schieveen

  lees meer

 • 3 november 2017

  Nieuwsbrief Noordrand oktober/november 2017

  lees meer

 • Nieuws items
 • Website Hof van Delfland feestelijk gelanceerd

Website Hof van Delfland feestelijk gelanceerd

De Hof van Delfland Raad heeft met het oplaten van ballonnen de website HofvanDelfland.nl officieel ‘in de lucht’ gebracht. 50 ballonnen met kaartjes daaraan gingen de lucht in. De vinders van de kaartjes krijgen een pakket met mooie streekproducten en een uitnodiging om het gebied een keer te bezoeken.

De nieuwe website geeft op een leuke, interactieve en overzichtelijke manier informatie over wat Hof van Delfland allemaal te bieden heeft. Van reportages en een agenda tot informatie over fiets- en wandelroutes, bijzondere logeeradresjes en streekproducten.

In het gebied kun je heerlijk wandelen, fietsen, kanoën en ravotten, rondkijken in een van de pittoreske dorpjes of genieten van de eerlijke streekproducten bij een van de gastvrije ondernemers. In Hof van Delfland is voor iedereen iets bijzonders te beleven. Het groene gebied ligt vlakbij de stad, maar veel stedelingen hebben het gebied nog niet ontdekt. Met de website en gebiedsmarketing proberen de samenwerkende overheden daar verandering in te brengen.

Aan de website is ook een facebookpagina gekoppeld met speciale informatie en discussies voor ‘vrienden’ van Hof van Delfland. Ook wordt er inmiddels flink over het gebied getwitterd. De komende maanden vinden er allerlei activiteiten plaats om meer mensen bekend te maken met het gebied. Zo zal Hof van Delfland aanhaken bij bestaande evenementen, worden nieuwe fietsroutes in het gebied geopend en komt er een speciale Hof van Delfland route-app.

Hof van Delfland lancering website

De bestuurders van de Raad hebben met elkaar 50 ballonnen met kaartjes daaraan opgelaten.